Χαιρετισμός Ένωσης Κρητών

Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης.

Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η βελτίωση της επικοινωνίας και η αρτιότερη ενημέρωση των μελών και των φίλων της Κρήτης. Μια προσπάθεια που αισιοδοξούμε να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει όλους εκείνους, οι οποίοι θεωρούν ότι ο Κρητικός πολιτισμός αποτελεί ταυτότητα, την οποία έχουν χρέος να διαφυλάξουν με ευλάβεια, ως κόρη οφθαλμού και να την παραδώσουν στις επόμενες γενιές.

Μέσα από τη δημιουργία της ιστοσελίδας μας, θέτουμε ως στόχο την προβολή της πλούσιας πολιτιστικής μας δράσης και ελπίζουμε να λειτουργήσει ως εφαλτήριο, το οποίο θα βρει μιμητές και συνεχιστές της προώθησης της Κρητικής Παράδοσης.

Κύριο χαρακτηριστικό μας, που πηγάζει από το όνομα του συλλόγου μας είναι η ενωτική διάθεση μεταξύ ομάδων (φορέων) με κοινούς στόχους και αγωνίες. Η πολιτιστική κληρονομιά, μαζί με την αξιοπρέπεια και τη λεβεντιά ενός λαού, είναι στοιχεία τα οποία δεν μπορεί κανείς να αφαιρέσει όσο κι αν προσπαθήσει!

Ας δραστηριοποιηθούμε λοιπόν δημιουργικά προκειμένου να διαφυλάξουμε τον πλούτο μας...

Καλή πλοήγηση!

back to top

ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μέσα από την ιστοσελίδας μας, διατηρούμε βασικό στόχο την προβολή της πλούσιας πολιτιστικής μας δράσης και ελπίζουμε να λειτουργήσει ως εφαλτήριο, το οποίο θα βρει μιμητές και συνεχιστές της προώθησης της Κρητικής Παράδοσης.

Συνέχεια »

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα είναι μεγάλη μας χαρά μας να
επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δαρδανελλίων 36, Νέα Σμύρνη

Τηλ./Fax: (+30) 210 9345660 

  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

         Facebook

Green Red Dark

Login or Register

LOG IN