Ημερίδα παράδοσης "Χορεύοντας Κρήτη"

Η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης, με σεβασμό και αφοσίωση στην παράδοση της Κρήτης, διοργανώνει ημερίδα εκμάθησης κρητικών χορών, την Κυριακή 22/4/2018 στις αίθουσες του Συλλόγου Ιμβρίων επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 80, στην Νέα Σμύρνη. Η ημερίδα απευθύνεται σε αρχάριους και προχωρημένους χορευτές, σε μαθητές/φοιτητές καθώς και χοροδιδασκάλους με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς.

02

Τη διαδασκαλία των χορών έχουν αναλάβει έμπειροι και δεξιοτέχνες χορευτές, ενώ κατά την έναρξη θα γίνουν λαογραφικές αναφορές στην ιστορία των χορών, της μουσικής, του κοσμήματος και της φορεσιάς της Κρήτης. Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με πρακτική εξάσκηση σε παραδοσιακό κρητικό γλέντι, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και θα ακολουθήσει κρητικό κέρασμα.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν, κατά το κλείσιμο, βεβαίωση παρακολούθησης και τα πρακτικά με οπτικοακουστικό υλικό από τη διεξαγωγή των μαθημάτων. Το πρόγραμμα της ημερίδας θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ώρα έναρξης 12.00
Ώρα προσέλευσης - εγγραφές 10.30

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δηλώσεις συμμετοχής έως 15.04.2018. Αποστείλετε ονοματεπώνυμο τηλέφωνο επικοινωνίας και επίπεδο προχωρημένο ή αρχάριο στο email του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με sms ή τηλεφωνικά στα: 6972020472 - 6974337309 - 6984200660..

03