Εκδήλωση μνήμης για τον Ελευθέριο Βενιζέλο...

Η Ένωση Κρητών Ν. Σμύρνης παρευρεθεί και κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Ελευθερίου Βενιζέλου στο Πάρκο Ελευθερίας την 1η Απριλίου 2018, σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή που διοργανώθηκε από το Εθνικό Ίδρυμα "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Μετά τον χαιρετισμό από τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Νίκο Παπαδάκη και τον γραμματέα κ. Νίκο Σαρρή, ακολούθησε σύντομη αναφορά στο έργο και την προσωπικότητα τού μεγάλου Εθνάρχη, από το μέλος της Δ.Ε. του παραρτήματος κ. Γιάννη Ιωαννίδη. Η τελετή έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο από όλους μας.

Η Ένωση Κρητών Ν. Σμύρνης παρευρεθεί και κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Ελευθερίου Βενιζέλου στο Πάρκο Ελευθερίας την 1η Απριλίου 2018, σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή που διοργανώθηκε από το Εθνικό Ίδρυμα "Ελευθέριος Βενιζέλος".

back to top

ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μέσα από την ιστοσελίδας μας, διατηρούμε βασικό στόχο την προβολή της πλούσιας πολιτιστικής μας δράσης και ελπίζουμε να λειτουργήσει ως εφαλτήριο, το οποίο θα βρει μιμητές και συνεχιστές της προώθησης της Κρητικής Παράδοσης.

Συνέχεια »

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα είναι μεγάλη μας χαρά μας να
επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δαρδανελλίων 36, Νέα Σμύρνη

Τηλ./Fax: (+30) 210 9345660 

  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

         Facebook

Green Red Dark

Login or Register

LOG IN