Σαν παραμύθι: Κρήτη και Κρήτες από τη Μινωική μέχρι τη σύγχρονη εποχή..

Στιγμιότυπα από την παράσταση "Σαν παραμύθι: Κρήτη και Κρήτες από τη Μινωική μέχρι τη σύγχρονη εποχή" που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο Καλλιθέας, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.

Ένα θεατρικό δρώμενο, βασισμένο στη Μυθολογία, στην Ιστορία και στην Πολιτιστική Κληρονομιά της πατρίδας μας.
Παρουσίαση : Τμήμα Πειραιά Διεθνούς Συμβουλίου Χορού, Ομάδα Μελέτης Αρχαίας Όρχησης Θεάτρου "Δόρα Στράτου", Ερευνητική Καλλιτεχνική Ομάδα Φιλοσοφικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. "δρ Υός ΤόΠοι".

Με τη συμμετοχή της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερατσινίου "Η Ελληνική Παράδοση". Μουσικοί: Αντώνης Κεχαγιαδάκης(λύρα, τραγούδι), Αδαμάντιος Λαδουκάκης(λαγούτο), Μανώλης Φετοκάκης(λαγούτο, τραγούδι). Υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας.

back to top

ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μέσα από την ιστοσελίδας μας, διατηρούμε βασικό στόχο την προβολή της πλούσιας πολιτιστικής μας δράσης και ελπίζουμε να λειτουργήσει ως εφαλτήριο, το οποίο θα βρει μιμητές και συνεχιστές της προώθησης της Κρητικής Παράδοσης.

Συνέχεια »

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα είναι μεγάλη μας χαρά μας να
επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δαρδανελλίων 36, Νέα Σμύρνη

Τηλ./Fax: (+30) 210 9345660 

  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

         Facebook

Green Red Dark

Login or Register

LOG IN