3ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα διεξήχθη την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, στην Νέα Σμύρνη, ο 3ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης.  Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν όλοι οι Τοπικοί Άρχοντες, Ολυμπιονίκες, παραολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η τίμηση του μεγάλου Έλληνα στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου, ενώ η συμμετοχή των δρομέων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αγγίζοντας τους 6.000. Την εκκίνηση έδωσαν ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης μαζί με τον διοικητή τροχαίας Καλλιθέας, Αριστομένη Ζουζουλα.

Συντελεστές και συμμετέχοντες εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την εμφάνιση των γυναικών του χορευτικού τμήματος της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης, οι οποίες με τις παραδοσιακές φορεσιές τους, έδωσαν μια νότα διαφορετικότητας πρωτοστατώντας στις απονομές της εκδήλωσης.

Η αντιδήμαρχος αθλητισμού Ιωάννα Καρυοφύλλη, μαζί με τον τέως διευθυντή του ΣΕΓΑΣ και υπεύθυνο απονομών Περικλή Μπακα, συνεχάρηκαν κι ευχαρίστησαν τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της Ένωσης Κρητων κ. Νικήτα Περαθωρακη και το χορευτικό τμήμα για την προθυμοποίησή τους να σταθούν αρωγοί με ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της πόλης.

back to top

ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μέσα από την ιστοσελίδας μας, διατηρούμε βασικό στόχο την προβολή της πλούσιας πολιτιστικής μας δράσης και ελπίζουμε να λειτουργήσει ως εφαλτήριο, το οποίο θα βρει μιμητές και συνεχιστές της προώθησης της Κρητικής Παράδοσης.

Συνέχεια »

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα είναι μεγάλη μας χαρά μας να
επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δαρδανελλίων 36, Νέα Σμύρνη

Τηλ./Fax: (+30) 210 9345660 

  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

         Facebook

Green Red Dark

Login or Register

LOG IN