Η Εθνική στους ρυθμούς της Κρήτης...

Η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 για μία ακόμα φορά, διαδίδει τον πολιτισμό της Κρήτης με την εντυπωσιακή εμφάνιση των μελών του μουσικο-χορευτικού συγκροτήματός της. Μετά από πρόταση του μέλους Τζανάκη Μιχαήλ και πρόσκληση της διοίκησης των κατασκηνώσεων της Εθνικής Τράπεζας, αποφασίστηκε η διοργάνωση αυτής της διαφορετικής βραδιάς, με σκοπό αφενός την ψυχαγωγία των παιδιών και αφετέρου τη μύησή τους στην παράδοση του τόπου μας η οποία πρέπει να παραμείνει ζωντανή και να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού.

Το συγκρότημα συνόδευσε ο πρόεδρος της Ένωσης Περαθωράκης Νικήτας ενώ ο Κεχαγιαδάκης Αντώνης(λύρα) και ο Φετοκάκης Μανώλης(λαούτο) φρόντισαν το κέφι να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα για όση ώρα επέτρεπε το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών. Μετά την παρουσίαση των κρητικών χορών, όλοι χόρεψαν με την ψυχή τους, ενώ ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσαν τα παιδιά του γιατρού της κατασκήνωσης, τα οποία περίμεναν ντυμένα παραδοσιακά συν-χόρεψαν με το χορευτικό της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης.